top of page

Tehotenské fotenie je výnimočné




Najčastejšie veta, ktorú od tehotných dám počúvam, je: "Ja som strašne pribrala, ani sa asi nechcem fotiť”. No nažím sa dokázať každej žienke, že práve to veľké bruško ich v tom období zdobí a robí krásnymi.


Úplne chápem, že sa v tehotenstve cítite “veľké”, pretože samé najlepšie viete, ako sa Vaše telo mení. Avšak väčšie ruky a podobne sa dajú trochu “skorigovať” v PostProcesse.



Na tehotenské fotenie odporúčam najčastejšie 28. týždeň, kto priberá rýchlejšie 26.-28., kto pomalšie 28.-31. týždeň. Na fotenie si samozrejme môžete zobrať partnera. Aby muži v ateliéri netrpeli, stačí, keď prídu na poslednú polhodinu fotenia a s vedomím, že to nebude dlho trvať sa im pôjde na fotenie ľahšie :D. Aké oblečenie si priniesť, aké kúsky mám pre Vás v ateléri k dispozícii ja a čo si má so sebou zobrať partner som vysvetlila v blogu “Ako prebieha fotenie.”. :-)


Na fotenie s detičkami si môžete vziať kamarátku / babičku, ktorá nám so strážením Vašich ratolestí pomôže. Odporúčam vziať obľúbené hračky. Čas na fotenie odporúčam po skúsenostiach naplánovať aj podľa toho, ako sú deti zvyknuté spinkať, skratka aby mali čo najlepšiu náladu.:-)

Kommentare


bottom of page